OM LINA

Lina SellgrenJag heter Lina Sellgren och är den som står bakom Lyckotaget, som grundades 2006.

Jag startade Lyckotaget efter jag hade utbildat mig till feng shui-konsult. Under en period efter utbildningen höll jag en hel del kurser och föreläsningar, vilket jag tycker är oerhört inspirerande och roligt.
Sedan blev det fokus på att utbilda mig till personlig tränare och funktionell tränare 2007 och 2008, för att få ett rörligt jobb och för att komma närmare människor och motivera på ett annat sätt än tidigare.
I slutet av 2009 brände jag dock ut mig och vilade väldigt mycket de närmaste åren. De stunder jag orkade skrev jag på min bok, ”Smärtgräns – att leva med whiplash”, som jag gav ut 2013.
Efter bokutgivningen tog dock utbrändheten tag i mig igen och mattheten blev en ständig följeslagare under nästan 1,5 år. Denna tid ägnade jag en del åt både yoga och meditation i olika former – allt för att lugna kropp och sinne och läka mig själv inifrån och ut.
Det var inte förrän under sommaren 2015 som jag märkte att energin, glädjen och kreativiteten steg för steg började titta fram och göra sig påmind.

Vad det blir härnäst för Lyckotaget vet jag inte säkert. Som det känns i skrivande stund blir det fokus på föreläsningar/föredrag om livet, att välja glädje, kärlek, tillit, mindfulness och att leva livet fullt ut.
Det enda jag vet helt säkert är dock att allt i livet är föränderligt och de planer vi gör för framtiden inte alltid hålls då nya vägar och nya händelser träder in i våra liv och får oss att ändra riktning. Jag tror livet handlar om vikten av att leva här och nu och förstå att allt alltid förändras och vi likaså. Inget är någonsin detsamma.

Vill du få kontinuerliga uppdateringar om vad som händer på Lyckotaget så gilla gärna Lyckotaget på Facebook via ikonen här till vänster.

Ta hand om dig,
Lina

Mail: lina @ lyckotaget.se (utan mellanslag)

Annonser