VISION

Lyckotagets grundvision är att motivera och inspirera till att leva livet fullt ut.

Namnet Lyckotaget kommer från att jag tänkte mig att jag vill jobba för en värld fylld av lycka och glädje. Jag tänkte att jag vill inspirera andra att ta tag i saker och ting i sina liv som de kanske har svårt att ta tag i. Inspirera och motivera dem att utveckla sina mål för att sedan nå dom. Tanken blev då Lyckotaget – att man tar ett ”tag” för den ”lycka” man på alla sätt förtjänar att ha i sitt liv, dvs att man tar ett ”lyckotag”.

Jag tror på att alla ska hitta sitt eget sätt att leva sitt liv, hitta sin egen sanning. Jag tror på att man ska söka sig runt lite och se vad som ligger en närmast hjärtat. Se vad som passar en bäst. Under resans gång ändrar man kanske sin sanning, vilket jag tror är naturligt. Den vi är idag är vi ju inte om en vecka och då ändras självklart den sanning vi för stunden lever i. Jag kommer alltid att upprepa att allt i livet är föränderligt, för det är det enda vi på alla sätt kan veta säkert – att allt ändras alltid.

Efter feng shui-ubildningen 2006 funderade jag på att arbeta som konsult, dvs att jag skulle åka hem till människor i deras hem och ge tips och råd för vad de kunde förändra för att få ett mer harmoniskt hem. Det passade mig inte alls. I min sanning känns det inte rätt att gå hem till någon och peka på saker och ting som anses vara ”fel” enligt en speciell lära. I min sanning vill jag däremot lära ut jag vad jag själv lärt mig, sedan får man ta till sig av det man vill och släppa det som inte passar en. Alla är vi olika och måste därmed göra på olika sätt. Det som passar den ene passar inte den andre. Vikten av att själva känna efter vad som passar en är det jag vill lägga fokus på i det jag gör. Jag berättar gärna alla tips och tankar jag har av allt jag varit med om i mitt liv, hur jag har hanterat det, vad jag själv inser jag kanske kunde gjort annorlunda, etc. Men det är upp till var och en att ta godbitarna från allt alla pratar om och hitta sin egen sanning att leva efter. Det finns inte en sanning som är den rätta för alla.

Annonser