KUNSKAPSOMRÅDEN

Vissa personer byter arbete ofta och ibland även helt inriktning på det de gör. Vissa kallar dessa personer för ”hattiga” och ”oseriösa”. Jag kallar dessa personer för ”nyfikna på vad livet har att erbjuda”.
Jag har själv varit, och är fortfarande, en person som hoppar från en sak till en annan. För mig handlar det om att jag är oerhört nyfiken och vill lära mig nya saker hela tiden – jag vill utvecklas som människa och vända på stenar för att hitta nya ting att uppleva, samtidigt som jag njuter av stunden där jag är. Jag älskar att lära mig saker, tänka till och försöka förstå nya saker och nya tankar. Det kan handla om små saker som att jag vill lära mig allt om rawfood under en period eller kanske läser allt om gluten eller något annat. Att i samtal med andra få en helt ny bild och ändra en livssanning är något av det vackraste jag vet.

Nedan kommer jag spalta upp vad jag har papper på och vilka erfarenheter jag har i arbetslivet, men det är inte den erfarenhet och de kunskapsområdena jag själv anser vara de viktigaste i livet. Det jag anser vara viktigast är vad jag har lärt mig av själva livet av alla de gånger jag har fallit och tvingat mig själv att ta mig upp, hur jag krupit i uppförsbackar och vägrat ge upp, hur jag trillat ner i djupa hål men med viljestyrka och envishet klättrat upp igen, alla tårar jag har gråtit, hur jag har tagit mig genom flera år av kroppsliga smärtor.
Träffar jag en ny person vill jag veta hur du mår innerst inne, vad som får dig att spritta av glädje, vad du är stoltast över att ha åstadkommit, vad du brinner för, vilka livsdrömmar du har, etc. Vad du har på papper är helt ointressant och visar inte vem du är.

Jag brinner för att utvecklas som människa, leva ett liv fyllt av glädje, inspirera, fokusera på mitt livssyfte och därmed hjälpa andra att hitta sina livssyften. Jag finns här på jorden för att hjälpa andra. Först ska jag bygga upp vissa delar inom mig själv och sedan hjälpa andra till den gräns jag själv nått för stunden – man ska aldrig försöka lära andra att göra något man själv inte lyckats åstadkomma.

Jag har den medial sidan som jag nu utvecklar igen efter en paus under några år. Det är med hjälp av denna förmåga som jag tänker hjälpa andra att hitta sina livssyften och se de knutar som hindrar dom i sina liv. Det är på det sätt jag vill hjälpa genom att använda det mediala – hjälp till självhjälp genom att se sådant de själva tappat under årens lopp. Kanske sången var det man brann för men en mamma med migrän sa att man sjöng dåligt och efter det helt slutade sjunga. jag vill hjälpåa att hitta det som man mår absolut bäst av men på något sätt tappat under livets gång.

Förutom erfarenhet jag har på papper så har jag varit med om mycket i livet som fått mig att falla många gånger, krypa i uppförsbackar, trillat ner i djupa hål, gråtit många tårar, haft kroppsliga smärtor så jag knappt kunnat varken gå eller sova.

Hur är jag som person?
Känslig (HSP), inkännande, empatisk, självreflekterande, spattig, glad, fundersam, innovativ och mycket mer.

På papper har jag utbildning inom:
Bokföring
Beteendevetenskaplig grundkurs
Personal och organisation
Resebyråtjänstekvinna

Titelutbildningar jag har arbetat med:
Personlig Tränare
Funktionell Tränare
Feng Shui-konsult
Kurshållare i sorgebearbetning

Yrken jag har haft:
Kioskbiträde
Telemarketing
Butiksbiträde (kläder & skor)
Cafébiträde
Resebyråtjänstekvinna
Ekonomiansvarig
Barservitör på nattklubb
Kurshållare/Föreläsare
Skribent

 

Annonser